Неофіційний сайт м. Городище
Середа, 24.04.2024, 14:44
Гость | RSS

Меню сайту

Розділи
Першість Черкаської обл. [0]
Першість Городищенського району [0]
Арбітри [0]
ДЮФЛ Черкаської обл. [0]
ДЮСШ Колос [0]
Історія [1]
Новини спорту [4]

Наше опитування
Як часто ви буваєте в Городищі?
Всього відповідей: 578

Реклама

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Вересень » 8 » Україна стала чемпіоном Європи зі стрітболу!
Україна стала чемпіоном Європи зі стрітболу!
10:20
   
 
У неділю, 6 вересня, чоловіча збірна команда України зі стрітболу вперше в історії національного стрітболу завоювала золоті нагороди Міжнародного кубку з вуличного баскетболу "MOSCOW OPEN" (неофіційна континентальна першість).
На змаганнях були представлені збірні 16 європейських країн, а також збірна Сполучених штатів Америки.
 
До підгрупи "А", в якій виступала наша Збірна, потрапили нелегкі на перший погляд команди, а саме: діючі чемпіони минулого року - збірна Росії, фіналісти минулого року - збірна Хорватії, Литва, Германія та Румунія. Це створило велику загрозу виходу нашої команди у плей - офф, але кураж, прагнення перемоги та злагоджені дії гравців на чолі з головним тренером дали очікуваний результат, який чекала вся Україна кілька років.
 У підсумку, в підгрупі "А" наша команда зазнала однієї поразки від збірної Литви та посіла перше місце.
 У іграх плей - офф, наші хлопці з легкістю долають опір збірних Чехії, Сербії та Польщі і у фінальній грі знову потрапляють на збірну Росії.
Але навіть не зважаючи на територіальну перевагу російської команди наші хлопці двічі поспіль спромоглись переграти найсильнішу збірну Європи (перший раз у підгрупі, а другий - у фіналі). Сьогодні ми з гордістю можемо вважати нашу Збірну найсильнішою командою  Європи, це насправді заслужений тріумф.
 
Велика перспектива
Наставник новоспечених тріумфаторів Валерій ВОРОБЙОВ віддав належне всій своїй команді, не ставши виокремлювати когось персонально. "Наша збірна додавала від гри до гри. Після першої гри хлопці діяли дедалі впевненіше, і результат таки прийшов. Можливо, вони дещо й стрибнули вище голови, однак перемога на турнірі стала цілком заслуженою. Стосовно фінального поєдинку, то мої підопічні змогли двічі довести своє право на володіння цим трофеєм.
Я бачу велику перспективу в цієї команди, як і в кожного гравця окремо. Вітаю усіх нас та, особливо, наших вболівальників з цим видатним успіхом", ? підсумував наставник чемпіонів.
 
Склад збірної команди України: АРАБАДЖИ Тимур, ОЖИРЕЛЬЄВ Сергій, КИБАЛЬНИК Валерій, СЕВАСТЬЯНОВ Олексій, БАРБАРОВ Карьє - данкер, ВОРОБЙОВ Валерій - головний тренер.
 
За матеріалами  basket.com.ua
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1167 | Додав: Jazzman | Теги: баскетбол україна стрітбол | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Прогноз погоди
Погода

Міні-чат

Друзі сайту

Черкаський міський форум

ГОРОДИЩЕ on-line. Інформаційно-довідковий портал


Пошук

Copyright and created by Jazzman © 2024 Хостинг від uCoz