Неофіційний сайт м. Городище
Середа, 24.04.2024, 17:09
Гость | RSS

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Життя міста » Цікаве в нашому місті » КП "Комунальник" (Допоможіть вплинути)
КП "Комунальник"
ArcadyДата: Неділя, 05.02.2012, 15:55 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 3
Статус: Offline
Добридень шановні Городищани. Хотів би отримати порад що до стосунків і взаємодії з даною організацією.
Сьогодні 5 лютого 2012 року.
Як кажуть жителі будинку 157, що на вул. Г.Чорнобиля, у грудні 2011-ого КП "Комунальник" (надалі вони) замінили насос водопосстачання. На мої числені дзвінки (відтоді я телефонував їм 5-7 разів з проханями полагодити постачаня води) вони відповідали : 1."Я передам потрібним людям"; 2. "Не може цього бути";3. "Ми не знали де рить, сьогодні тільки знайшли";4. "А ви перевіряли фільтр?";5. "Я передам потрібним людям"; 6. "Дзвоніть начальнику";7. "Добре, ми завтра приїдимо до вас, перевіримо" Остання відповідь мене вразила особливо і я вирішив хоч якось діяти. Мене з недовірою в голосі запитали: "Чому це ви вже місяць без води, а зателефонували лише зараз?"
Гаразд, я "не телефонував", та невже сусіди теж мовчать? Я вирішив пройтись попитати і виявилося, що цією ситуацією (що не дивно) обурені всі жителі п'ятих поверхів, а решта змовчують, мовляв :"Є вода - то й добре. Душ - в нашій країні розкіш"
Невже обов'язково потрібно до них йти, писати скарги, акти-претензії, дзвонити начальнику...?
Ви лише уявіть. Надворі 21-ше століття. Я вже більше місяця не можу вдома покупатись. Стоїть гора посуду, вже купляю шкарпетки й труси, хожу в брудних штанах в громадський туалет на вокзал. Духмяний аромат моєї квартири я описувати не буду. Вчора в сусіда по під'їздах дізнавсь, що він до них лише вчора телефонував двічі і йому сказали: "В центрі прорвало і всі сили кинуті туди" ..Авжеж. То ж "центр". А нам чекати ще щонайменше до понеділка.
Хоча якого понеділка, що я верзу... Так і тішимось марними сподіванями вже більше місяця.
Що порадите, громадо? В ПНД піду до них та в міську раду писати папірці, в Вісник городищини з "ідеєю" для статті це саме-собою. Яким чином ще на них можна вплинути, підкажіть?
 
RybicДата: Понеділок, 21.11.2022, 18:48 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 3
Статус: Offline
О, вы тут! Вы бы видели какие вязаные кофты, штаны и шапочку я купил. Это прям нечто! Кстати, цены там вообще шикарные, дешевле не найдете. А тут вполне приемлемые цены, а качество на высоте! И, кстати, там не только кофты продают)) Кстати, на этом сайте https://garne.com.ua/ru/list/woman/clothes/p12=1468;sub=9 еще предоставляют скидки! Мне выпала на 7% чему я очень рад)
 
Форум » Життя міста » Цікаве в нашому місті » КП "Комунальник" (Допоможіть вплинути)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright and created by Jazzman © 2024 Хостинг від uCoz