Першість Черкаської обл., 2 ліга, гр. "Б"
|
|
Valdys | Дата: Неділя, 05.07.2009, 21:19 | Повідомлення # 16 |
 Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Та хто там тренуватись буде...та ще і календар на друге коло складний...не знаю, що з цього вийде...Садівник нада в Городищі обігрувати!
|
|
| |
Oleg | Дата: Понеділок, 06.07.2009, 12:47 | Повідомлення # 17 |
Полковник
Група: Модераторы
| Отак от завжди: хочемо бити байдики і перемагати... Або бухати всю ніч, а наступного дня вибігати 90+ хвилин. Мені соромно за нас з вами.
|
|
| |
Valdys | Дата: Середа, 05.08.2009, 22:51 | Повідомлення # 18 |
 Лейтенант
| Шуткою такою зі мною поділилися... 15 серпня в м. Шпола відбудеться турнір... учасники: 1. "Ходак" Черкаси - представлення не потрібне я гадаю... 2. "Шпола-ЛНЗ-Лебедин" Шпола - 1 ліга області, зараз перше місце, 9 ігор 27 очок, різниця м'ячів 24-0...також команда не промах. 3. "Явір" Сміла - учасник першої ліги області...цієї весни вони здається "Цукровик" винесли на кубок області... і ... 4. "Колос" Вільшана назвемо міцним середняком другої ліги... Важко буде, головне, щоб потім не стидно...
|
|
| |
Oleg | Дата: Четвер, 06.08.2009, 15:58 | Повідомлення # 19 |
Полковник
| Дякуємо за інформацію!
|
|
| |
Valdys | Дата: Понеділок, 17.08.2009, 20:16 | Повідомлення # 20 |
 Лейтенант
| Завжди будь-ласка)))  Додано (17.08.2009, 20:16) --------------------------------------------- Шпола-ЛНЗ-Лебедин перемагає в кубку ім. Лібовнера Наша футбольна команда "Шпола-ЛНЗ-Лебедин" перемогла в кубку ім. Лібовнера, матчі якого пройшли останніми вихідними. Турнір розглядався, як остання репетиція перед початком другого кола в чемпіонаті області. Цьогоріч в змаганнях, крім шполян, брали участь ФК "Зоря" (с. Білозір'я), ФК "Колос" Вільшана, ФК "Аметист" (м. Олександрія, Кіровоградська обл.). В складі господарів турніру були відсутні Сергій Сидоренко та Василь Гречаний - їм дали додатковий відпочинок. Натомість після річної перерви до нашої команди повернувся Сергій Вінник. В півфіналі шполяни легко розібралися з ФК "Вільшана". Забивши три м'ячі у ворота гостей, господарі дозволили супернику відквитати лише один. В іншому матчі ФК "Зоря" лише в серії пенальті здолав команду з Олександрії. Таким чином, до фіналу дісталися двоє першолігових учасників змагань. Вирішальний матч виправдав сподівання вболівальників, подарувавши справжнє видовище. Гра проходила за переваги господарів, але далась взнаки неофіційність турніру і зв'язана з цим деяка розслабленість. Основний час матчу закінчився з шаленим рахунком 3:3. А от в серії пенальті сильнішою виявилась все-таки наша команда, що й дало їй змогу святкувати перемогу в кубку ім. Лібовнера. 22 серпня вже стартує друге коло чемпіонату області по футболу. Наша команда матч 10 туру проведе на виїзді проти ФК "Драбів". *взято з шполянського сайту 
|
|
| |
Motor | Дата: Понеділок, 17.08.2009, 22:42 | Повідомлення # 21 |
 Рядовой
| а чому не оновлюються результати чемпіонату області по 2 групі
|
|
| |
Valdys | Дата: Понеділок, 17.08.2009, 22:51 | Повідомлення # 22 |
 Лейтенант
| Мотор, а як ви зіграли? а я й підзабув що друге коло вже почалось? А інші як зіграли, не чув?
|
|
| |
Motor | Дата: Вівторок, 18.08.2009, 17:34 | Повідомлення # 23 |
 Рядовой
| Лисянка-Метровагонмаш 1-4 Авангард-Мліїв 1-1 А Корсунь із Камянкою як зіграв я не знаюДодано (18.08.2009, 17:34) --------------------------------------------- Рось-Галукс 0-0
|
|
| |
Valdys | Дата: Вівторок, 18.08.2009, 20:57 | Повідомлення # 24 |
 Лейтенант
| То це у Вас і Млієва по 11, у Вільшани 10 очок, ну а в Галукса 19 за друге, третє буде точитися боротьба, Галукс без питань...
|
|
| |
Motor | Дата: Вівторок, 18.08.2009, 21:17 | Повідомлення # 25 |
 Рядовой
| а ти не знєш чому не оновлюється турнірка по району і області
|
|
| |
Valdys | Дата: Середа, 19.08.2009, 08:41 | Повідомлення # 26 |
 Лейтенант
| Можливо хлопці зайняті, можливо на морях...
|
|
| |
Oleg | Дата: Субота, 22.08.2009, 20:27 | Повідомлення # 27 |
Полковник
| Так точно... Службове відрядження у Донецьк на матч Ліги Європи. Приступимо до роботи...
|
|
| |
Valdys | Дата: Субота, 22.08.2009, 22:12 | Повідомлення # 28 |
 Лейтенант
| Чекаємо оновлень) Завтра другий тур обласної ліги 2. навіть прогнозувати не хочу... "Рось" має давати бій "Садівнику", а "Колос" "Метровагонмашу".
|
|
| |
Oleg | Дата: Неділя, 23.08.2009, 20:07 | Повідомлення # 29 |
Полковник
| Садівник за невиразної гри розписав нульову нічию з Россю. Лисянка не зявилась на матч у Камянку. Як зіграла Вільшана?
|
|
| |
Valdys | Дата: Неділя, 23.08.2009, 21:25 | Повідомлення # 30 |
 Лейтенант
| Садівник - Рось 0:0 Галукс - Сольва +:- Метровагонмаш - Колос 1:2!
|
|
| |