Неофіційний сайт м. Городище
Понеділок, 29.04.2024, 20:26
Гость | RSS

Меню сайту

Розділи
Новини спорту [19]
Футбол. Першість області [4]
Футбол. Першість району [3]

Наше опитування
Як часто ви буваєте в Городищі?
Всього відповідей: 578

Реклама

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Травень » 17 » САДІВНИК-ДВТ Мліїв - АВАНГАРД Ватутіне.
Репортаж з матчу
САДІВНИК-ДВТ Мліїв - АВАНГАРД Ватутіне.
Репортаж з матчу
18:30

Вдалий початок!

 

«САДІВНИК-ДВТ» Мліїв – «АВАНГАРД» Ватутіне – 2:0 (1:0)

17.05.2009, 16:00, стадіон «Колос» (м. Городище), + 21, сонячно.

 

Арбітр:                            Цибулько Сергій (Канів).

Асистенти арбітра:        Цибулько Євгеній (Канів),
                                        Круподеря Валерій (Городище)

«Садівник-ДВТ» (Мліїв):

1. Панюк Олександр,
3. Борисюк Євгеній (6. Россошинський Руслан, 61),
4. Чистяковський Ігор (2. Гладкий Сергій, 70),
8. Поліщук Ярослав,
10. Стародуб Андрій (5. Тесленко Сергій, 85),
11. Лещенко Олег,
13. Боюк Сергій (16. Жовталюк Олександр, 83),
14. Цівина Сергій,
15. Смоляр Віталій (7. Часников Володимир, 77),
17. Сукач Сергій,
18. Стародуб Володимир.
Тренер – Сергій Борисович Сукач
  
Не зважаючи на те, що реклами по місту було мало, а районна газета та радіо ніякої інформації про матч не повідомляли, зацікавлені глядачі потроху підтягувались на стадіон. Серед них переважну більшість складали футболісти та  ветерани футболу, а також постійні вболівальники. До початку зустрічі їх було уже близько сотні. Сприяла цьому хороша футбольна погода та відмінний настрій, котрий залишився від вчорашнього дня міста.

Газон стадіону «Колос» виглядав добре, хоча, як зізналися гравці обох команд, грати на ньому було складно через високу траву, адже підстригли газон за кілька днів до матчу.

За півгодини до початку зустрічі обидві команди розпочали розминку. Гості робили це відповідно до футбольних канонів, а «Садівники» традиційно усією командою при наявності двох м’ячів били по воротах.

Музичного оформлення цього разу на стадіоні глядачі не почули через несправність апаратури. А от чому перед початком стартового матчу Першості на стадіоні не вивісили державний прапор залишається незрозумілим.

«Садівник» вийшов на поле у смугастій зелено-білій формі. Гості з Ватутіного грали у червоній.

Матч розпочався рівно о 16 годині з атак господарів поля. При рівній грі вони виглядали цікавіше у нападі, завдавши кілька ударів по воротах та подавши кілька небезпечних кутових. Уже на 15 хвилині зустрічі воротарю «Авангарду» довелося рятувати команду після виходу віч-на-віч.

19 хвилина – після красивого штрафного з «точки Шевченка, а ля матч Росія - Україна» воротар ватутінців переводить м’яч на кутовий.

На 36 хвилині після подачі кутового захисник «Садівника» Володимир Стародуб, опинившись на дальній штанзі ледь не відкрив рахунок – м’яч пролетів у лічених сантиметрах від стійки. На 40 хв. капітан господарів Сергій Сукач на квадратному метрі накрутив трьох захисників, та удар пройшов трішки вище воріт.

Але на 41 хв. мліївці таки відкрили рахунок. Після красивої передачі гол у ворота гостей забив Євген Борисюк. 1:0 – «Садівник» відкриває лік забитим м’ячам у Першості області!!!

Утім «Авангард» не бажав здаватись. У кінці першого тайму гості пробивали небезпечний штрафний. Та завдяки правильному вибору позиції і високій ігровій майстерності воротар Олександр Панюк витягнув м’яч із дальньої дев’ятки.

На перерву команди пішли за мінімальної переваги «Садівника».

У другому таймі глядачів на трибунах дещо побільшало.

«Садівник» знову розпочав з атак. І на 48 хв. юна надія городищенського футболу Андрій Стародуб проводить другий гол у ворота «Авангарду». Через кілька хвилин м’яч знову міг потрапити до воріт гостей, але захисник виніс м’яч з лінії воріт.

В цей час запасні гравці «Авангарду» перемістились із трибун на обладнану лавку для запасних. Принагідно хочеться зазначити, що після реконструкції стадіон «Колос» виглядає знано привабливіше, у чому неабияка заслуга місцевої футбольної влади.

У глядачів, що продовжували з цікавістю спостерігати за матчем був явно хороший настрій: після того, як травму отримав гравець з Ватутіного хтось вигукнув: «Батюшку на поле!», чим явно пожвавив атмосферу на трибунах.

На 65 хв. гравець «Авангарду» падає у штрафному майданчику господарів, випрошуючи пенальті, але арбітр Цибулько з Канева показав форварду жовту картку за симуляцію.

Слід зазначити, що у останні 20 хвилин ініціативою заволоділи гості, котрі досить гостро атакували. У їх складі слід виділити молодого Дениса Яценка – хлопця з хорошою швидкістю, непоганою технікою та потужним ударом. Захисникам та воротарю «Садівника» кілька разів доводилось просто рятувати ворота від неминучого голу.

На 75 хвилині капітан господарів Сергій Сукач показує дриблінг у штрафному майданчику суперника, якого зупиняють недозволеним прийомом. Арбітр впевнено вказує на 11-метрову позначку, чим викликає незадоволення у гравців та тренера «Авангарду», котрий порушуючи усі закони футбольної етики вибіг на поле і намагався щось довести представнику «Феміди». Але арбітр був незворушним. Пенальті пробивав №14 Сергій Цівина, та все ж голкіпер Ілля Ульянов відмінно парирував удар.

Щоб зняти ігрову напругу, тренер мліївців Сергій Сукач (котрому у другому таймі активно допомагав старожил Городищенського футболу Віктор Павлович Шлончак) зробив кілька замін, які явно пішли на користь команді. Молодий Руслан Россошинський, котрий у районній першості грає за «Цукровик», вийшов один на один, обвів воротаря, але переграти захисника просто не вистачило сил.

Наприкінці матчу обидві команди втомились і гра дещо заспокоїлась. Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу «Садівника» з рахунком 2:0.

Вітаємо наших земляків з перемогою і бажаємо їм подальших успіхів!

 Принагідно скажемо, що цей матч, як виявилось, став останнім для воротаря «Садівника» Панюка Олександра перед його призовом до лав збройних сил. Побажаємо йому зразкової служби на благо Вітчизни, а команді «Садівника» успіхів у Першості області.

А от Андрій Стародуб наступних вихідних вирушить до Євпаторії, де відстоюватиме честь нашої області на всеукраїнських змаганнях серед інвалідів. Побажаємо цьому молодому футболісту перемог у спорті та житті!

Слідкуйте за матчами і ласкаво просимо на стадіони!

 
Фоторепораж дивіться у розділі "Фотоальбоми".
П.С. Висловлюємо щиру подяку Ірі Нечитайло за технічну підтримку.
 

Білоус Олег

Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1493 | Додав: Oleg | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 4
4 Jazzman  
0
Класний коментар! І фото суперові!

3 Valdys  
1
Вау)

2 Oleg  
1
Фото дивіться у розділі "Фотоальбоми".

1 Valdys  
1
Чудово, а фото випадково не буде?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Прогноз погоди
Погода

Міні-чат

Друзі сайту

Черкаський міський форум

ГОРОДИЩЕ on-line. Інформаційно-довідковий портал


Пошук

Copyright and created by Jazzman © 2024 Хостинг від uCoz