Неофіційний сайт м. Городище
П`ятниця, 29.03.2024, 11:59
Гость | RSS

Меню сайту

Розділи
Новини спорту [19]
Футбол. Першість області [4]
Футбол. Першість району [3]

Наше опитування
Як ви оцінюєте Євромайдан?
Всього відповідей: 21

Реклама

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Жовтень » 18 » Модна дискотека
Модна дискотека
10:03


Презентація нової супер-дискотеки ”ДК+” нещодавно відбулася в районному Палаці культури. На прем’єрі спостерігався справжній ажіотаж. Юні хлопці та дівчата розкупили майже 600 вхідних квитків! Їхні очікування чогось незвичайного виявилися багаторазово перевершеними. В залі було влаштоване справжнє лазерне шоу, звідкись несподівано з’являлися хмари мильних бульбашок, стелився спеціальний сценічний дим. Далеко не кожен райцентр здатен похвалитися такими спецефектами! Сучасне технічне обладнання придбали за сприяння райдержадміністрації. На вікнах з’явилися нові портьєри. Також значно оновилася музична палітра. 


Творчі люди і перспективні політики Андрій Биба і Тарас Близнюк.


Дискотека відбулася за підтримки Партії регіонів, тому всім охочим роздавали агітаційну атрибутику. Ді-джей Тарас Близнюк (до речі, кандидат у депутати міської ради від Партії регіонів) весь час організовував веселі конкурси і розваги.  Переможцями стали: Борис Яхній, Андрій Кривенко, Андрій Коваленко, Андрій Волошеневич, Віка Перерва, Влад Сенецький, Юра Бердник. В забезпеченні порядку на дискотеці вагомо допомогли Антон Царіннік і Сергій Тесленко.



– В останні роки відвідуваність дискотеки була дуже низькою, приходили всього 70–100 осіб, – говорить голова РДА Ігор Швець. – Та й вони на довго не затримувалися. Побачать, що народу мало, обернуться та і йдуть собі шукати пригод по нічному місту. Це серйозно непокоїло батьків, правоохоронців, місцеву владу. Ми вирішили, що дискотека мусить відповідати сучасним вимогам. Тоді вона стане більш популярною, зросте відвідуваність, її можна буде й починати раніше, батьки будуть спокійними за своїх дітей. Презентація нової дискотеки ”ДК+” довела, що наш розрахунок правильний. Адже відвідуваність зросла у шість разів!






– Дискотека – це лише перший етап, – зазначив директор районного Центру культури і туризмуАндрій Биба. – Надалі відкриватимуться нові гуртки для занять дитячо-юнацькою творчістю. Буде облаштований зал урочистої реєстрації шлюбів. Буде набагато інтенсивніше використовуватися концертний потенціал. Зароблені додаткові гроші використаємо на придбання нових концертних костюмів для наших творчих колективів та поліпшення матеріальної бази Палацу культури. З метою більш прозорого використання коштів, ми отримали можливість розпоряджатися власним спецрахунком. За це окрема подяка голові райдержадміністрації. Думаємо про облаштування паркової зони біля Палацу культури, вже поставили урни. Всі наступні зміни мають одну мету: як Україна для людей, так і районний Палац культури – для задоволення естетичних потреб жителів Городищини, громадян різного віку.














Ефективного кадрового рішення достатньо аби будь-яку проблему вирішити з відчутним результатом. Взагалі районний Палац культури нині серйозно реорганізовується, щоб стати справжнім епіцентром культурного життя Городищини, – так прокоментував голова РДА Ігор Швець вдалість призначення Андрія Биби директором районного Центру культури і туризму. Як не згадати старий класичний вислів, що кадри вирішують все.

Володимир ЧОС. Фото Костянтина ЦАРЕНКА.

Переглядів: 4037 | Додав: KokS | Рейтинг: 3.8/5 |
Всього коментарів: 23 1 2 3 »
23 XZama  
1
Я за хорошу музику!!! Хто за? biggrin

22 Jazzman  
1
Я не розумію тільки одного: чому за 10-15хвилин до кінця не впускають безкоштовно? Така лояльність сприяла б позитивному іміджу дискотеки. Я буваю там раз на місяць, але завжди потрапляю лише на самий кінець і не бачу сенсу платити гроші за 10 хвилин dry

21 XZama  
1
Яка Нафіг модна дискотека??? Тарас що ти ставиш???????? Музика така туфта!!!!! Чувак а шансон.... Ти мене убив!!!!

15 XZama  
0
Да ничего страшного! Вы наверное не частый гость там?

16 shackih  
0
там это где!??? в Вашем городе!????

нет, не часто бываю, как и писал...1 раз в 2-3 года... когда как!


13 XZama  
1
Ти мене не зрозумів! Я геть не проти російської!!!!!!!!! Я просто за культуру мови! То має буть або ж та чи інша! А не " суржик" який звучить!!!!!! Просто трохи не етично!

14 shackih  
0
Простите, я не увидел подтекст в вашем сообщении!!! ПРОШУ ПРОЩЕНИЯ!!!

п.с. Ребятки, хватит Вам "МИНУСЫ" мне ставить!!! Уж простите, но они неадекватны!!!


1-5 6-10 11-15
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Прогноз погоди
Погода

Міні-чат

Друзі сайту

Черкаський міський форум

ГОРОДИЩЕ on-line. Інформаційно-довідковий портал


Пошук

Copyright and created by Jazzman © 2024 Хостинг від uCoz